أولا :نأتى بالسمك ونفتحه من البطن حتى قبل الفم ثم ننظفه جيدا من الداخل والخارج ونقشط جلده الخارجى خفيف حتى ننزع أى قشور منه
ثانيا :نحضر التتبيله وهى عباره عن :ملح -فلفل- كمون -لمون -ثوم -بصله مقطعه صغير -طمطمايه مقطعه صغير -كسبره
ثالثا:نضع بداخل السمك من عند فتحه البطن التتبيله وندلك بها السمكه من الخارج ونتركه فى التتبيله فتره
ملحوظه:كلما ترك السمك فى التتبيله مده أطول كلما كان اجمل فى طعمه
رابعا:ننزل التتبيله من السمك اللى على القشره الخارجيه ليه فقط ونضعه فى الرضه
خامسا: نخبط على جهتين السمكه بيدينا حتى ننزل الرضه الزائده ونقوم بوضع زيت على الجهتبن للسمكه ونقوم
بشويه
بالهنا والشفا